Σκαρλατοπούλου Ελένη

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
Email:
kentrologo@gmail.com
Τηλέφωνο:
2310 869 540

Η Σκαρλατοπούλου Ελένη είναι απόφοιτος του τμήματος λογοθεραπείας της σχολής Επαγγελμάτων Υγεία και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου στην Ελλάδα. Στα πλαίσια της πτυχιακής της εργασίας είχε συμμετάσχει σε έρευνα για τα ακουστικά χαρακτηριστικά της φωνής, σε επαγγελματίες, και είχε αναλάβει το κομμάτι των τραγουδιστών.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως Λογοθεραπεύτρια από το 2017, ενώ παράλληλα συνεχίζει να επιμορφώνεται παρακολουθώντας εδώ και τρία χρόνια κύκλους εποπτειών αναπτυξιακής λογοθεραπείας από το Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης Λογοθεραπείας (ΙΕΕΛ).

Έχει εκπαιδευτεί στο PECS (Σύστημα Επικοινωνίας με Ανταλλαγή Εικόνων), και είναι πιστοποιημένη χορηγητής του ειδικού προγράμματος χορήγησης, βαθμολόγησης και ερμηνείας εξεταστικών αποτελεσμάτων του Αθηνά Τεστ Διάγνωσης Δυσκολιών Μάθησης.

Έχει παρακολουθήσει επίσης αρκετά σεμινάρια όπως Μαθησιακές Δυσκολίες & Ειδική Γλωσσική Διαταραχή (SLI) – Συννοσηρότητα με ΔΕΠΥ,  ΔΕΠΥ & Αποκατάσταση Μια διαδρομή με πολλές εκπλήξεις, Όραση και Αυτισμός, καθώς έχει λάβει και την Βασική Εκπαίδευση στην Εντατική Αλληλεπίδραση (Intensive Interaction).

Συνεχίζει να ενημερώνεται και να επιμορφώνεται συνεχώς σχετικά με τις νέες επιστημονικές μεθόδους και εξελίξεις που αφορούν την επιστήμη της λογοθεραπείας                                                           

Επικοινωνία

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα με *