Γεωργίου Αθανασία

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
Email:
kentrologo@gmail.com
Τηλέφωνο:
2310 869 540

Η Γεωργίου Αθανασία είναι απόφοιτος του τμήματος λογοθεραπείας της σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου στην Ελλάδα. Στα πλαίσια της διπλωματικής της εργασίας έχει ασχοληθεί με την Συμβουλευτική γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες – Αυτισμός.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως Λογοθεραπεύτρια από το 2012. Παράλληλα, απο το 2011 έως και το 2012 έκανε την πρακτική της άσκηση στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ << Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ>> ΤΟΜΕΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ- ΕΦΗΒΩΝ < ΙΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ>. Ενώ απο το 2015 έως και το 2018 έκανε ατομικές  εποπτείες και παρακολούθησε Κύκλο εκπαιδευτικών-εποπτικών-ομαδικών σεμιναρίων διάρκειας 40 ωρών απο τον Παναγιώτη Κοκμοτό Λογοθεραπευτή Msc.

Είναι εξειδικευμένη στη μεθόδο εναλλακτικής επικοινωνίας MAKATON,ένα γλωσσικό πρόγραμμα που παρέχει πολυαισθητηριακή προσέγγιση για την εκμάθηση των δεξιοτήτων επικοινωνίας.λόγου,γραφής και ανάγνωσης.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος πρακτικών σεμιναρίων όπως, Ειδική Γλωσσική Διαταραχή, Μαθησιακές Δυσκολίες & Προβλήματα Συμπεριφοράς,  Μαθησιακές δυσκολίες-αξιολόγηση και παρέμβαση στην ανάγνωση, παρέμβαση στις Αρθρωτικές και Φωνολογικές διαταραχές,  Στοματοπροσωπικές ασκήσεις-Μυολειτουργική αποκατάσταση,  θεατρικό πρόγραμμα-εργαστήρι για παιδιά με Αυτισμό Υψηλής Λειτουργικότητας – βασισμένο στις κοινωνικές ιστορίες και στην μέθοδο Art Therapy,   Σχολική επιτυχία διαπολιτισμικότητα και κοινωνική συνοχή ,τι πρέπει να γνωρίζει ο λογοπεδικός για τη σύνδεση της ακοής και της ψυχοακουστικής με την ανάπτυξη της ομιλίας,  Διάσπαση Προσοχής & Σύνδρομο Asperger, αίτια – διάγνωση – αντιμετώπιση, Στροβοσκοπικός Έλεγχος του Λάρυγγα-Πρακτική εξάσκηση, Όραση και Αυτισμός κ.α.

Τέλος συνεχίζει να ενημερώνεται και να επιμορφώνεται συνεχώς σχετικά με τις νέες επιστημονικές μεθόδους και εξελίξεις που αφορούν την επιστήμη της λογοθεραπείας.

 

Επικοινωνία

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα με *